20. JESENSKO SAVJETOVANJE TAJNIKA, RAČUNOVOĐA I RAVNATELJA ŠKOLSKIH I PREDŠKOLSKIH USTANOVA

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

POZIV 1

Poštovane kolege tajnici i računovođe, cijenjeni ravnatelji!

  Poslovni edukator d.o.o. u razdoblju od 20. do 22. listopada 2022. godine organizira tradicionalno 20. Jesensko savjetovanje tajnika, računovođa i ravnatelja školskih i predškolskih ustanova. Ovaj put, za mjesto organiziranja Jesenskog savjetovanja, odlučili smo se za Poreč, prekrasni grad bogate i duge povijesti. Smještaj sudionika će biti u Valamar Diamant Hotelu 4* koji je smješten u borovoj šumi kraj prekrasno uređenih plaža, a udaljen je samo desetak minuta šetnje od povijesne jezgre Poreča.

Na Jesenskom savjetovanju obradit će se aktualne teme iz pravne i računovodstveno-financijske regulative školskih i predškolskih ustanova. Predavači na savjetovanju su stručnjaci iz Ministarstva financija, MZO–a, Ministarstva rada, Ministarstva gospodarstva, savjetnici RIF–a, Poslovnog edukatora d.o.o. i drugi.
U slobodno vrijeme planiran je izlet u Trst i društvena večer.
Program savjetovanja bit će naknadno objavljen.

Naknada za sudjelovanje za pretplatnike biltena „Vijesti iz struke“ te članove kluba „Edukator +“1 iznosi 650,00 kn, a za sve ostale 690,00 kn te se uplaćuje na račun Poslovnog edukatora d.o.o. IBAN HR3824070001100635768 po primitku računa. Naknada uključuje trošak predavača, najam dvorane i opreme, organizaciju savjetovanja, zbornik, radni materijal, trošak društvene večeri i PDV). Pretplatnici biltena „Vijesti iz struke“ mogu iskoristiti bon u vrijednosti 200,00 kn ako ga nisu već iskoristili u 2022. godini. Cijene su izražene s PDV–om.

Na e-mail koji ste naveli u prijavi stići će ponuda koju morate ovjeriti i potpisati te vratiti na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije 10 dana prije početka savjetovanja (17.10.2022.). Ovjerena i potpisana ponuda predstavlja Vašu konačnu prijavu.
Ukoliko do navedenog datuma ne vratite ovjerenu i potpisanu ponudu smatrat će se da ste odustali od sudjelovanja na 20. Jesenskom savjetovanju. Sudjelovanje možete otkazati najkasnije dva dana prije početka savjetovanja isključivo na e-mail Poslovnog edukator d.o.o. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , u protivnom naplatit će Vam se puni iznos naknade za sudjelovanje. Uz otkazivanje sudjelovanja, morate otkazati smještaj i Agenciji Dubrovnik Sun.

SMJEŠTAJ:
Hotel Valamar Diamant 4*
• jednokrevetna 675,00 kn po osobi dnevno
• dvokrevetna 525,00 kn po osobi dnevno
Hotel Valamar Crystal 4*
• jednokrevetna 675,00 kn po osobi dnevno
• dvokrevetna 525,00 kn po osobi dnevno

Smještaj i prijevoz organizira Agencija Dubrovnik Sun.

Smještaj je osiguran na bazi punog pansiona.
Prijavu za sudjelovanje te rezervaciju smještaja i prijevoza izvršite na www.vist.hr
Za sve informacije u vezi Jesenskog savjetovanja nazovite na tel.: 021 885 897.
Organizator zadržava pravo odgode ili otkazivanja savjetovanja u slučaju nepredviđenih okolnosti.

1 Član kluba „Edukator +“ postaje se ako je narudžba proizvoda i usluga u prethodnoj godini (2021. god.) prešla vrijednost od 1.200,00 kn

Prijava na jesensko savjetovanje za tajnike, računovođe i ravnatelje školskih i predškolskih ustanova
Molimo unesite naziv Vaše ustanove.

Molimo unesite Vaše radno mjesto

Molimo unesite adresu, poštanski broj i mjesto ustanove

Molimo unesite broj vašeg fax-a.

Molimo unesite Vašu e-mail adresu.

Molimo unesite OIB Vaše ustanove

Molimo unesite Vaše ime i prezime

Molimo unesite Vaš telefonski broj.

Molimo unesite broj Vašeg mobitela.

Invalid Input


Dno dna

Postanite naš korisnik odaberi uslugu

Dno dna (2)

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER