O nama

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

logo vist 01TKO SMO?

Poslovni edukator d.o.o. tvrtka je koja se bavi savjetovanjem, informiranjem te edukacijom ta-jnika, računovođa i ravnatelja školskih i predškolskih ustanova te neprofitnih organizacija. Tvrtku je osnovala Udruga tajnika i računovođa u školstvu 2007. godine. U međuvremenu tvrtka je promijenila svoju vlasničku strukturu, pa osim Udruge vlasničke udjele imaju i fizičke osobe. Tvrtka je postala vodeća savjetodavna kuća u području pravne i računovodstvene problematike školskih i predškolskih ustanova, što potvrđuje preko 1200 korisnika osnovnih i srednjih škola, učeničkih domova, vrtića i udruga iz cijele Hrvatske.

ŠTO JE NAŠ CILJ?

Naš glavni cilj je pružati kvalitetne, aktualne i stručne informacije na razumljiv i praktičan način.

ŠTO NUDIMO?

Nudimo stručne savjete i informacije iz područja proračunskog računovodstva, obračuna plaća i drugih materijalnih prava, radnih odnosa, zaštite na radu i uredskog poslovanja putem telefona i elektroničke pošte, preko internetske stranice www.vist.hr te kroz organiziranje konferencija, seminara, webinara i stručnih radionica, izdavanjem stručnih publikacija i sl. Stručne savjete daje tim pravnika i ekonomista s dugogodišnjim radnim iskustvom koji su ujedno i autori niza stručnih članaka i knjiga. Predavači na konferencijama i seminarima su priznati stručnjaci iz Ministarstva znanosti i obrazovanja, Ministarstva financija, Ministarstva rada, Ministarstva pravosuđa i uprave te savjetnici iz drugih institucija i savjetodavnih kuća.
Stalno razvijamo nove proizvode i usluge koji će pomoći tajnicima, računovođama i ravnateljima u njihovom profesionalnom radu.

NAŠI PODACI (Izvor: https://sudreg.pravosudje.hr)

Naziv: Poslovni edukator za savjetovanje d.o.o.
Sjedište/adresa: Kaštel Sućurac (Grad Kaštela), Ulica Vice Jerčića 52
Adresa elektroničke pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Temeljni kapital: 41.000,00 kn
Osnivači/članovi društva:
UDRUGA TAJNIKA I RAČUNOVOĐA U ŠKOLSTVU, Broj iz registra: 17001833, Naziv registra: Registar udruga Republike Hrvatske Trogir, OIB: 08262555699
Trogir, Obala bana Berislavića 16
- osnivač

SEKA JURČEV
- član društva

IVANA BAN
- član društva

Osobe ovlaštene za zastupanje:
Marijana Burmaz
- član uprave
- direktor, zastupa Društvo pojedinačno i samostalno od 1. siječnja 2021.

 

 


Dno dna

Postanite naš korisnik odaberi uslugu

Dno dna (2)

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER