Ivana Ban, struč. spec. oec.

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

IMG 6349

Ivana Ban rođena je u Splitu. Završila je studij ekonomije, računovodstveno financijski smjer na Ekonomskom fakultetu u Splitu.

Od 1984. godine do 1996. godine radila je kao računovodstveni referent u Osnovnoj školi „Knez Mislav“ u Kaštel Sućurcu, a od 1996. kao voditelj računovodstva u OŠ kralja Zvonimira u Segetu Donjem gdje od 2015. godine radi na pola radnog vremena do 2021. godine.

Od 2015. godine na pola radnog vremena radi kao viši savjetnik u Poslovnom edukatoru d.o.o.

Idejna je začetnica i jedna od osnivačica Udruge tajnika i računovođa u školstvu te njena dugogodišnja potpredsjednica. Od 2007. godine do kraja 2020. godine bila je direktorica trgovačkog društva Poslovni edukator d.o.o.Autorica i koautorica je sljedećih stručnih publikacija:
1. Ban, I., Primjeri knjiženja iz poslovanja škola, Udruga tajnika i računovođa u školstvu, Trogir, 2005.
2. Ban, I., Naknade troškova službenih putovanja, Udruga tajnika i računovođa u školstvu, Trogir, 2006.
3. Ban, I., Službena putovanja – propisi, evidencije, praksa, Poslovni edukator d.o.o., Trogir, 2007.
4. Ban, I., Računovodstvo škola, Poslovni edukator d.o.o., Trogir, 2008.
5. Ban, I., Proračunsko računovodstvo školskih ustanova s primjerima knjiženja, Poslovni edukator d.o.o., Kaštela, 2011.
6. Ban, I., Primjeri ispunjavanja obrasca JOPPD za osnovne i srednje škole, Poslovni edukator d.o.o., Kaštela, 2014.
7. Ban, I., Domin, R., Sve o službenim putovanjima u školskim ustanovama, Kaštel Sućurac, 2015.
8. Ban, I., Mala škola proračunskog računovodstva za osnovne i srednje škole, Kaštela, 2016.
9. Ban, I., Mala škola proračunskog računovodstva za osnovne i srednje škole (II. izmijenjeno i dopunjeno izdanje), Kaštel Sućurac, 2019.
10. Zorić, A., Ban, I., Zmaić Čarapina, I., Sastavljanje Upitnika o fiskalnoj odgovornosti i Izjave o fiskalnoj odgovornosti u školskim i predškolskim ustanovama, Kaštel Sućurac, 2020.

Autorica je i niza stručnih članaka u časopisu „Poslovni edukator“ i biltenu „Vijesti iz struke“, a od 2018. godine glavna urednica informativnog lista - biltena „Vijesti iz struke“. Predavačica je na seminarima i stručnim skupovima u organizaciji Poslovnog edukatora d.o.o. i na seminarima Udruge hrvatskih srednjoškolskih ravnatelja.
Godine 2007. zajedno s timom UTIRUŠ – a i Udruge MI iz Splita osmišljava i vodi projekt STEP (stručna pomoć udrugama) uz financijsku potporu Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva. U projektu ostaje sve do 2012. godine.


Dno dna

Postanite naš korisnik odaberi uslugu

Dno dna (2)

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER